VIRTUAALI­MATKA SUOMEEN

Sukella kanssamme Suomen kaupunkeihin sekä kirkonkyliin ja näe maisemat sekä palvelut yhdellä silmäyksellä.

MATKAILUN NÄYTEIKKUNA-palvelun kautta

 

MATKAILUN NÄYTEIKKUNA on yksi projekteistamme jota rakennetaan yhteistyössä matkailusektorin kanssa. Projekti sai alkunsa 2016 ja se julkaistiin heinäkuussa 2019. Tätä nykyä palvelussamme on paljon alan yrittäjiä ja organisaatioita. Palveluun lisätyt 360-kokonaisuudet on mahdollista liittää tai upottaa mille tahansa sivustolle ja liittämisestä ei peritä maksua. Halutessanne mukaan kokonaisuuteen ota yhteyttä.

Kokonaisuudet:

ETELÄ-KARJALA: LAPPEENRANTA  ETELÄ-SAVO: KERIMÄKI SAVONLINNA ITÄ-UUSIMAA: PORVOO KAINUU: SOTKAMO (Vuokatti) KANTA-HÄME: HÄMEENLINNA KYMENLAAKSO: KOUVOLA LAPPI: KEMIJÄRVI KITTILÄ  (LEVI) PYHÄ (LUOSTO) ROVANIEMI – SODANKYLÄ ÄKÄSLOMPOLO (YLLÄS) PIRKANMAA: TAMPERE POHJOIS-KARJALA: ILOMANTSI JOENSUU – JUUKA KITEE KONTIOLAHTI – LIEKSA LIPERI NURMES OUTOKUMPU POLVIJÄRVI – RÄÄKKYLÄ TOHMAJÄRVI ENO HAMMASLAHTI KIIHTELYSVAARA UIMAHARJU – TUUPOVAARA POHJOIS-POHJANMAA: KUUSAMO (Ruka) OULU ROKUA POHJOIS-SAVO: TAHKO PÄIJÄT-HÄME: LAHTI VARSINAIS-SUOMI: TURKU

Kenelle palvelu on SUUNNATTU?

Virtuaalimatkailijat

  • Lähde virtuaalivieraaksi haluamasi kunnan, matkailukeskuksen tai yrityksen tiloihin.
  • Hahmota nopeasti seudun maisemat ja palvelut.
  • Tutustu maisemiin ja arkkitehtuuriin – nojatuolimatkaile ympäri maan.

Yritykset ja organisaatiot

  • Näytä oma sijaintisi virtuaalikuvassa ja houkuttele paikallisia asiakkaita sekä turisteja.
  • Kerro, mitä tarjottavaa sinulla on alueesta kiinnostuneille ihmisille.
  • Näytä toimitilasi omalla 360-panoraamakuvalla.

Kaupungit ja kunnat

  • Auta kuntalaista ja matkailijaa löytämään julkiset ja yksityiset palvelut.
  • Kerro 360° panoraamakuvalla omasta alueestasi.
  • Kytke alueesi virtuaalinäkymä omalle verkkosivullesi.

NÄE SUOMI UUDELLA TAVALLA

Kaksi pohjoiskarjalaista ilma- ja 360-kuvaukseen erikoistunutta yritystä yhdistivät voimansa ja lähtivät tarjoamaan koko maan kattavaa 360-panoramakuvien palvelua. “Matkailun näyteikkuna” palvelu koostu 360 kuvakokonaisuuksista ja muista esityksien sisälle upotetuista medioista, jotka esittelevät paikallisia mielenkiinnon kohteita ja yrityksiä paikkakuntakohtaisesti. Kehitystyötä palvelun eteen on tehty kahden vuoden ajan.

Ilmasta otetut 360-kuvat auttavat hahmottamaan paikkojen olemusta ja mielenkiinnonkohteiden sijaintia. Samalla on mahdollisuus tarjota juuri olennaista tietoa palvelun käyttäjälle.

Palvelumme yhdistää karttapalvelujen havainnollisuuden, 360-kuvien elämyksellisyyden ja kuvagallerioiden informatiivisuuden. Tällä voi esitellä perusteellisesti ja houkuttavasti mitä tahansa leikkikentistä hotelliin ja asuinalueesta matkailukohteisiin. Esimerkiksi Nurmeksen Hyvärilän ja Outokummun Vanhan kaivoksen virtuaalikokonaisuudet palvelussa näyttävät hyvin, mihin kaikkeen tämä palvelu taipuu, kertoo Rami Saarikorpi, toinen Matkailun näyteikkuna palvelun perustajista.

Käymme tilauksesta kuvaamassa kohteita niin sisältä kuin ulkoa. Jo tällä hetkellä palvelussa voi muun muassa tutustua sisältä ja ulkoa Ilomantsin ortodoksisen seurakunnan pääpyhättöön, pyhän profeetta Elian kirkkoon. Piipahtaa kauniissa Porvoon maisemassa ja lennähtää Lappiin tuntureiden keskelle.

Palvelun tarjoaa kunnille ja matkailukeskittymille mahdollisuuden markkinoida uudella tavalla. Virtuaaliesityksien avulla katsoja saa nopeasti yleiskuvan seutukunnan keskeisistä alueista sekä löytää palveluita. Esityksiä voi myös asentaa esimerkiksi kunnan tai matkailukeskuksen omalle verkkosivustolle. Yritykset voivat näkyä myös omalla nimellään palvelussa ja esitellä tilojaan ja palveluitaan oman toimipisteen sisällä kuvatun 360-panoraamakuvan kautta.

Lisätietoja: info@360finland.fi

 

fiFinnish