TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT ESIMERKKEJÄ TEKEMISTÄMME TÖISTÄ.

HUOMIOITHAN ETTÄ JOKAINEN PROJEKTI ON SUUNNITELTAVA JA HINNOITELTAVA ERIKSEEN.

 

 

360 PANORAAMAT

360 VIDEOT

360 KOKONAISUUDET

360 ILMAKUVAUS

3D KOKONAISUUDET

Ravintola Kielo

Kielo on fine dining-ravintola Joensuun keskustassa. Kielon virtuaaliesitys on toteutettu yhdellä 360-panoraamakuvalla. Esityksen sisälle on rakennettu yrittäjän määrittämät linkit ja elementit. Katso TÄSTÄ miten esitys on upotettu ravintolan sivuille. Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan pelkän esityksen.

Katso ravintola Kielon 360-esitys

Stam1na

Kun on tarve saada erilainen bändiesittely, on 360-panoraama näyttävä ratkaisu. Tässä Stam1na bändille tekemämme 360 panoraama.

Katso Stam1nan 360-esitys

Joulupukki

Tässä esimerkki Joulupukin toimiston esittelystä. Esitys on viety 360-Cities palveluun, mitä kautta esityksiä on mahdollista jakaa myös omille sivuille ja Googlen karttapalveluihin.

Katso Joulupukin toimiston 360-esitys

2011 Jääkiekon MM-juhlat

Tapahtumakuvauksissa 360-panoraamaesitykset antava ainutlaatuisen katsontakulman. Tässä 2011 vuodelta Leijonien voitonjuhlintaa Helsingistä. 360-kuva on otettu kuvausmastoa apunakäyttäen.

Katso juhlivien Leijonien 360-esitys

YLE-uutiset

Monissa tapauksissa olemme toteuttaneet asiakkaillemme kokonaisuuksia ja kuvanneet tiloja joita halutaan näyttää katselijoille, mutta minne ei ole mahdollisuutta päästää ketään. Yksi tällainen paikka on YLE:n uusi studio. Toteutimme studiosta virtuaaliesityksen jonka kautta on helppo katsoa myös mitä kameran takana tapahtuu.

Katso YLE:n Uutisstudion 360-esitys

Stam1na

Tässä esimerkki miltä näyttää Stam1nan Kuutio-biisi 360 videona.

Video on kuvattu kuudella GoPro kameralla. Nykyään videot kuvataan 3D laitteistolla, jolloin VR-Laseilla katseltaessa sisältö on kolmiulotteista.

Katso Stan1nan 360-video Youtubessa

Leningrad Cowboys

Leningrad Cowboys Kuopiohallissa. Tämä video on toteutettu GoPro kameroilla kuvausmastolla.

Katso Leningrad Cowboys 360-video 360-Cities palvelussa

Joensuun maila

Tämä video on kuvattu 3D laitteistolla, jolloin VR-laseilla katsellessa video on stereomuodossa.

Katso JOMA:n 360-video Youtubessa

Koli

Kävimme kuvaamassa Kolilla mainosvideota tammikuussa 2019 ja tässä pieni kooste 360 videokameralla kuvattuna.

Katso Kolin:n 360-video Youtubessa

Hyvärilän Matkailukeskus

Tässä Hyvärilän matkailukeskukselle tekemämme laajempi kokonaisuus.

Kokonaisuudessa on hyödynnetty 360 kuvausta ilmasta ja maasta. 3D-mallinnusta isojen rakennuksien ja loma-asunnon esittelyssä. Tuotu esille laajan alueen eri toimijoita ja kerrottu alueella sijaitsevista kohteista. Kokonaisuus toimii myös kolmella kielellä.

Koska kohteen markkinoinnissa on tärkeää saada esille sekä talvi että kesämaisemaa, on aluetta kuvattu eri vuodenaikoina.

Hyvärilän Toimitusjohtaja Jason Koukku: “virtuaalikokonaisuus säästää työntekijöidemme aikaa ja sitä kautta säästämme yrityksen vuosikustannuksissa paljon. Kokonaisuus on meille erittäin tärkeä työkalu kun esittelemme aluetta ja tiloja kansainvälisille asiakkaillemme

Avaa Hyvärilän 360-kokonaisuus

Outokummun vanha kaivos

Outokummun vanha kaivosalue on erittäin laaja ja alueella on paljon rakennuksia ja toimintoja joiden esittely ilman 360-panoraamakokonaisuutta on erittäin vaikeaa.

Koska alueella olevissa eri tiloissa järjestetään paljon erilaisia juhla- ja näyttelytilaisuuksia, yhdistimme tässäkin tapauksessa erilaisia kokonaisuuksia saman kokonaisuuden alle. Esityksessä olevien mallien ja kuvien avulla tilaisuuksien suunnittelu helpottuu ja henkilökunnalta säästyy paljon aikaa.

Tämän kokonaisuuden avulla aluetta on helppo esitellä esimerkiksi messuilla ja muissa tilaisuuksissa.

Avaa Kaivoksen 360-kokonaisuus

Valon kaupunki Jyväskylä

Jyväskylän valonkaupunki 360-kokonaisuus pitää sisällään useamman vuoden 360-panoraamat, infoa kuvista ja tapahtumista.

Tämän esityskokonaisuuden kautta on mahdollisuus tutustua kansainvälisten valotaiteilijoiden töihin.

Avaa Valonkaupungin 360-kokonaisuus

Ilosaarirock

Ilosaarirock kokonaisuudessa voit tutustua eri bändeien kuviin ja katsella alueella olevaa yleisöä. Tähän kokonaisuuteen on koottu 2009 vuodesta asti otettuja 360 panoraamakuvia. Kuvatessa on hyödynnetty kuvausmastoa.

Avaa Ilosaarirockin 360-kokonaisuus

Matkailun näyteikkuna

Olemme mukana rakentamassa virtuaalista suomea. Projekti kulkee tätänykyä nimellä matkailun näyteikkuna. Sitä toteutetaan yhteistyössä matkailualan toimijoiden kanssa.

Tässä projektissa hyödynnetään 360 ilmakuvia paljon.

Tutustu projektiin tästä

Koli

Näyttävät maisemat on helppo esitellä asiakkaille 360 ilmakuvien avulla. Tässä kaunista pakkasmaisemaan Kolin kansallispuistosta.

Avaa Kolin 360 ilmakuva

Karelia golf

360 ilmakuvasta saa paljon paremmin käsityksen esimerkiksi väylistä ja ympäröivästä maastosta.

Avaa Karelia Golf 360 ilmakuva

Saanatunturi

Lapin talvinen maisema Saanatunturilla. Laajojen alueiden ja matkailukohteiden esittely 360 ilmakuvilla on loistava keino houkutella asiakkaita.

Avaa Saanatunturin 360 ilmakuva

Golf Talma

Golfkentän esittely virtuaalikuvien avulla on näyttävä ja informatiivinen. Esityksen kautta voidaan kertoa katselijoille paljon asioita. Tutustu esitykseen.

Avaa Golf Talman 360-esitys

Pyhän Nikolaoksen kirkko

Pyhän Nikolaoksen kirkon mallinus on toteutettu yhteistyössä Ortoboxi.fi sivuston kanssa. Ortoboxi.fi on Ortodoksinen oppimis- ja ajanvieteympäristö.

Kokonaisuutta hyödynnetään opetuksessa ja tilojen esittelyssä. Tässä ympäristössä pystyt liikkumaan sellaisillekkin alueille minne ei muutoin ole mahdollista päästä.

Avaa esitys

Metla

Joensuun Metla 2004 valmistunut  moneen kertaan palkittu puurakentamisen referenssikohde.

Rakennus on vaikuttava näky ja sitä on hienoa katsella 3D-mallina. Mallin sisällä voidaan liikkua myös virtuaalilaseilla.

Avaa esitys

Hyvärilän Kartanohotelli

Hyvärilän Kartano hotellin kokonaisuudessa on haluttu tuoda esille rakennuksen erilaiset mahdollisuudet järjestää juhlia, koulutustilaisuuksia ja muita tapahtumia.

Hyvärilän Toimitusjohtaja Jason Koukku: “virtuaalikokonaisuus säästää työntekijöidemme aikaa ja sitä kautta säästämme yrityksen vuosikustannuksissa paljon. Kokonaisuus on meille erittäin tärkeä työkalu kun esittelemme aluetta ja tiloja kansainvälisille asiakkaillemme

Avaa 3D-esitys

Avaa Hyvärilän kokonaisesitys mihin myös 3D-esitys on upotettu.

Joensuun Pääkirjasto

 

Joensuun Pääkirjasto on valtava rakennuskompleksi jossa käy yli miljoona kävijää vuosittain.

Rakennuksessa on useita osastoja kolmessa kerroksessa. Osaltaan kokonaisuus toimii opastavana mallina ihmisille jotka eivät ole aikaisemmin käyneet Kirjastossa. Toinen laaja käyttökohde on itse rakennuksen esittely.

Avaa 3D-esitys

Outokummun Vanha Kaivos

Outokummun vanhan Kaivoksen alue on laaja ja alueen sisällä olevat rakennukset ja museotunneli ovat vaikea hahmottaa pelkkien kuvien ja videoiden perusteella.

Avaa 3D-esitys

Avaa Kaivoksen 360-kokonaisuus jonka yhteyteen on myös 3D-mallit laitettu.

fiFinnish