MIKÄLI YRITYKSELLÄNNE EI OLE VIELÄ

Google My Business-TILIÄ VOIMME LUODA SEN PUOLESTANNE.

GOOGLEN SERTIFIOIMANA VALOKUVAAJANA

VOIMME MYÖS PÄIVITTÄÄ HALUAMIANNE

TIETOJA YRITYKSENNE GOOGLE-PALVELUIHIN.

GOOGLEN PALVELUIHIN LADATTUJA KUVIAMME

KATSOTAAN YLI 12 MILJOONAA KERTAA VUODESSA.

Katso mitä kaikkea maksuton  Google My Business-palvelu tarjoaa

BUSINESS MY BUSINESS-PALVELU

Kokonaisvaltainen palvelu jossa käydään läpi yrityksestänne jo julkaistut materiaalit ja arvioidaan niiden päivitystarpeet. Rakennamme tarvittaessa Google My Business palvelun tai päivitämme sitä. Sekä katsomme yhdessä yrittäjän edustajan kanssa läpi muut kuva-, video-, 360 panoraama- ja mediatarpeet.

Kuvatut materiaalit voidaan julkaista Google palveluiden lisäksi asiakkaan omilla WWW-sivuilla, somekanavilla ja muissa halutuissa palveluissa.

Voimme kuvata ja rakentaa sisäänpääsyn suoraan yrityksenne sisälle Google Street View näkymästä.

Mikäli Googlen kuvausauto ei ole kuvannut yrityksenne läheisyydessä, voimme kuvata haluamanne reitit ja lisätä ne Googlen palveluihin.

Jos haluatte esitellä esimerkiksi maastopyörä-, moottorikelkka- tai muita reittejä Googlen palveluissa, niiden kuvaaminen, luominen ja lisääminen Googlen Street View-palveluun onnistuu meidän kauttamme.

Voimme myös lisätä ja päivittää jo kuvatut kuvat, videot tai 360 panoraamat yrityksesi Google-palveluihin.

Hinnat alkaen 0€

Googlen palvelut ovat maksuttomia. Tästä syystä myöskään me emme ota maksua asiakkailtamme kun lisäämme tekemiämme kuvia, videoita tai muita medioita asiakkaan Google My Business-palveluun. Ainoastaan sisältöjen kuvaaminen ja tekeminen on maksullista.

Jos yritykselläsi on muiden tuottajien tekemiä kuvia, videoita, 360 panoraamoja tai muuta materiaalia jotka halutaan lisätä yrityksesi Google My Business-palveluun, teemme  muokkauksia tuntihinnoittelulla.

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS.

MIKSI NÄKYVYYS GOOGLEN PALVELUISSA ON TÄRKEÄÄ!

  • yrityksiä etsiessä käytetään nykyään 44% Googlen karttasovellusta.

  • 41% näistä hakutuloksista johtaviin klikkauksiin sisältää yrityksestä otettuja 360-kuvia.

  • yrityksien sivuja joista on julkaistu 360-esityksiä, klikataan hakutuloksissa yli kaksi kertaa enemmän kuin muita hakutuloksia.

fiFinnish