MATTERPORT KUVAUS

3D 360 KOKONAISUUDET

Esittele yrityksesi näyttävästi ja todella tarkasti

Matterport-kokonaisuudet vievät katsojan paikanpäälle näyttävästi ja tarkasti. Katselija voi tutkia kohdetta mistä kulmasta ja kohdasta tahansa. Matterport esityksien avulla asiakkaan ei tarvitse käydä paikanpäällä suunnittelemassa esimerkiksi häävalmisteluja, kokousmuotoja tai viettää aikaansa kohteessa muiden suunnitelmien tekoon. Kaiken voi tehdä etänä ennen suunniteltua tilaisuutta.

Matterport kuvausjärjestelmä on yksi maailman nopeiten kasvavista median kuvaus ja esitysmuodoista. Matterport järjestelmää käytetään laajalti rakennusprojektien ja myytävien asuntokohteiden esittelyssä. Tämä johtuu monesta eri syystä. Tässä muutama: Kameran käyttö on nopeaa ja helppoa. Lopputulos on valmis muutamassa tunnissa kuvauksen jälkeen. Noin 200 neliöisen omakotitalon kuvaamiseen menee kokeneella kuvaajalla vain alle tunti.

Matterport kokonaisuuksia hyödynnetään myös 360-panoraamakokonaisuuksien osana. Matterport 3D-mallit on mahdollista upottaa esimerkiksi ilmakuvaan ja antaa näin katsojalle pääsy ilmakuvassa näkyvään rakennykseen tai muuhun kuvattuun kohteeseen. Tässä esimerkki Outokummun vanhalta kaivokselta.

Täytyy muistaa, että Matterport ei sovellu kaikkiin kuvauskohteisiin, ota yhteyttä ja kartoitetaan teidän kohteenne tilanne.

Alla esimerkkejä toteutuksista.

fiFinnish