360Finland Oy on 2019 perustettu yhtiö. Tarinamme alkaa kuitenkin jo ennen vuosituhannen vaihdetta. Yrittäjät Rami Saarikorpi ja Sami Vuomajoki ovat ollet valokuvausalalla vuosikymmeniä. Samin työkokemus on alkanut osakkaana Joensuun Kuvanmaailmassa 1999. Sittemmin Sami on tullut tunnetuksi ilmakuvauksen parissa Flyfoto Oy:n perustajana ja omistajana. Ramin kuvauskokemukset ovat myös alkaneet ennen vuosituhannen vaihdetta. Tuolloin hän aloitti kuvaamaan 360-panoraamakuvia ja perusti 360panorama.fi sivustot. Kuvaajien polut kohtasivat 2017 erään projektin yhteydessä, missä oli tarvetta sekä 360 kuville, että ilmakuville. Yhteisiä projekteja alkoi olemaan niin paljon, että yhteisen yrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi. Tästä sai alkunsa 360Finland Oy.

360Finland Oy:n perustamisen jälkeen olemme tehneet lukuisia projekteja joissa olemme päässeet yhdistämään vuosien varrella oppimiamme tekniikoita.

ARVOLUPAUKSEMME

Haluamme olla alamme monipuolisin, arvostetuin ja luotettavin yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa. Alan pitkä kokemus ja ammattitaito varmistavat, että työn laatu täyttää aina alan korkeimmatkin vaatimukset. Olemme sitoutuneet alan jatkuvan kehityksen opiskeluun. Laitteiden ja ohjelmistojen päivittämiseen. Ja haluamme olla kaikin puolin edelläkävijä virtuaalisien kokonaisuuksien toteuttamisessa. Kaikissa asiakastilanteissa lähtökohtana on asiakkaan tarpeet ja pyrimmekin löytämään jokaisesta asiakastilanteesta ainutlaatuisen ja asiakkaan tarpeiden ylittävän ratkaisun.

fiFinnish