UUTISET JA TIETOJA

360Finland on aloittanut toimintansa

Näe Suomi uudella tavalla

Kaksi pohjoiskarjalaista ilma- ja 360-kuvaukseen erikoistunutta yritystä yhdistää voimansa ja lähtee tarjoamaan koko maan kattavaa 360-panoramakuvien palvelua. 360Finland palvelu koostu 360 kuvakokonaisuuksista, jotka esittelevät paikallisia mielenkiinnon kohteita ja yrityksiä paikkakuntakohtaisesti. Kehitystyötä palvelun eteen on tehty kahden vuoden ajan.

Ilmasta otetut 360-kuvat auttavat hahmottamaan paikkojen olemusta ja mielenkiinnonkohteiden sijaintia. Samalla on mahdollisuus tarjota juuri olennaista tietoa palvelun käyttäjälle.

Palvelumme yhdistää karttapalvelujen havainnollisuuden, 360-kuvien elämyksellisyyden ja kuvagallerioiden informatiivisuuden. Tällä voi esitellä perusteellisesti ja houkuttavasti mitä tahansa leikkikentistä hotelliin ja asuinalueesta matkailukohteisiin. Esimerkiksi Nurmeksen Hyvärilän ja Outokummun Vanhan kaivoksen virtuaalikokonaisuudet palvelussa näyttävät hyvin, mihin kaikkeen tämä palvelu taipuu, kertoo Rami Saarikorpi, toinen 360Finland palvelun perustajista.

Pohjois-Karjalasta on jo kuvattu kaikkien kuntien alueella taajamien kuvat ja nyt palvelua laajennetaan muihin maakuntiin. 360Finland -yritys käy tilauksesta kuvaamassa kohteita niin sisältä kuin ulkoa. Jo tällä hetkellä palvelussa voi muun muassa tutustua sisältä ja ulkoa Ilomantsin ortodoksisen seurakunnan pääpyhättöön, pyhän profeetta Elian kirkkoon.

Palvelun tarjoaa kunnille ja matkailukeskittymille mahdollisuuden markkinoida uudella tavalla. Virtuaaliesityksien avulla katsoja saa nopeasti yleiskuvan seutukunnan keskeisistä alueista sekä löytää palveluita. Esityksiä voi myös asentaa 360finland.fi sivuston lisäksi esimerkiksi kunnan tai matkailukeskuksen omalle verkkosivustolle. Yritykset voivat näkyä myös omalla nimellään palvelussa ja esitellä tilojaan ja palveluitaan oman toimipisteen sisällä kuvatun 360-panoraamakuvan kautta.

Lisätietoja: info@360finland.fi

Rami Saarikorpi/360 Panorama.fi / 050 322 0066
• Suomalaisen 360-panoramakuvauksen joensuulainen pioneeri
• Kuvaa ja kouluttaa 360-kuvausta Suomessa ja ulkomailla
• Näyttävä panoraamakuvaus -kirjan toinen kirjoittaja
• Asiakkaita mm. World Rally Championship -sarja, Red Bull, McDonald’s

Sami Vuomajoki/FlyFoto Oy / 0500 952 919
• Kontiolahtelainen, ilmakuvauksia sekä 3D-maastomallinnuksia tarjoava yritys
• Kuvaa ja kouluttaa ilmakuvausta pääasiassa Itä-Suomessa