VIRTUAALINEN TUOTANTOLAITOS

KUINKA TEIDÄN YRITYSTILOJENNE ESITTELYT TEHDÄÄN TULEVAISUUDESSA?

Yritykset esittelevät mielellään tilojaan ja toimintaansa asiakkailleen ja erilaisille sidosryhmille.
Tällä hetkellä yritysvierailut ja esittelyt ovat, alasta riippumatta, valtaosin tauolla. Tilanne tulee normalisoitumaan, mutta meneillään oleva pandemia tulee varmasti vaikuttamaan siihen, kuinka tiloja ja esimerkiksi tehtaiden toimintoja tulevaisuudessa esitellään.

RATKAISU ON VIRTUAALINEN TUOTANTOLAITOS

Me 360Finlandilla tuotamme ratkaisuja yritysten tarpeisiin. Olemme erikoistuneet teollisuuden alan 360-kuvaus ja virtuaaliratkaisuihin. Rakentamiemme kokonaisuuksien avulla yritykset pystyvät esittelemään tilojaan ja toimintaansa selkeästi ja kustannustehokkaasti. Samaa esitystä voidaan käyttää koulutuksessa, työturvallisuusratkaisuissa ja esimerkiksi osana pelastussuunnitelmaa.

Rakentamiemme virtuaalisten esityskokonaisuuksien avulla tilojen esittely vie jopa 70% vähemmän aikaa perinteiseen esittelykierrokseen verrattuna. Virtuaalisella esittelykierroksella voidaan esitellä myös laboratorioita ja puhdastiloja joihin vierailijoita ei normaalisti voi viedä.

Lisäksi esityskokonaisuus kulkee helposti yrityksen edustajien mukana, esimerkiksi kannettavalla koneella, VR-laseilla tai mobiililaitteilla.

 

 

Tässä HKScan:lle toteuttamassamme esityksessä katsottavissa ne osat, joiden näyttämiseen olemme saaneet HKScan:lta luvan. Kokonaisesitys on luonnollisesti paljon laajempi.

 

HKScan Outokumpu, teurastamovierailut

Tehtaalla käy paljon vieraita joille järjestetään tuotantotilojen esittelyä. Ongelmakohtia vierailuissa ovat mm. esittelykierroksen pitkä kesto, hygieniajärjestelyt, ryhmien liikkuminen tuotantotiloissa sekä kuuluvuus melun keskellä.

Rakensimme asiakkaallemme tuotantotiloista ja koko prosessin kulusta virtuaalisen esityskokonaisuuden. Tällä tavoin prosessin kulku ja tuotantotilat saadaan esiteltyä kattavasti, turvallisesti ja aiheuttamatta ylimääräistä häiriötä tuotannolle. Tällä tavoin tehdas- ja tuotantoesittely voidaan hoitaa huomattavasti lyhyemmässä ajassa kuin perinteisellä tehdasvierailulla.

MITÄ KAIKKEA KOKONAISUUS VOI SISÄLTÄÄ

Virtuaaliesittely

 • Esittele yrityksesi 360-panoraamakuvien tai 360-videoiden avulla.
 • Kerro yrityksestäsi, tehtaan toiminnoista, tuotantotiloista ja muista tärkeistä asioista esitykseen liitettävien videoiden, kuvien, tekstien tai muiden medioiden avulla.
 • Ota virtuaalitehdas mukaasi esimerkiksi messuille VR-laseilla esiteltäväksi.
 • Jaa virtuaalinen kokonaisuus verkkosivuillasi. Tai lähetä linkki esitykseen asiakkaillesi.

koulutuS

 • Kokonaisuuden avulla voidaan käydä läpi esimerkiksi kaikki tuotantolaitoksen eri työvaiheet.
 • Voimme rakentaa virtuaalisia tehtäväkokonaisuuksia tehtaan eri osa-alueista tai tuotannoista.

turvallisuus

 • Kokonaisuutta voidaan käyttää myös palo- ja pelastustoiminnan esittelyyn, koulutukseen ja erilaisten turvallisuusraporttien pohjana.
 • Hätäuloskäynnit, pelastautumisreitit ja kokoontumispaikat on helppoa ja selkeää havainnollistaa.
 • Tehtaan tai tuotantolaitoksen turvallisuuskävely on mahdollista toteuttaa ja esitellä mallin avulla.

3d-mallit

 • Esitykseen voidaan myös lisätä 3D-malleja halutuista kohteista.
 • 3D-mallien sisälle on mahdollista lisätä videoita, kuvia ja muita hotspotteja joiden avulla on helppo esitellä haluttuja asioita.
 • Mallista saa myös pistepilvitiedoston jota voi hyödyntää laitoksen laajennus-, muutos- tai muissa rakennustöissä.

Kerromme mielellämme lisää. Voimme järjestää esimerkiksi etäpalaverin, jossa voimme näyttää esimerkkejä toteutuksista. Voimme myös sopia tapaamisen.

Laskemme alustavan hinta-arvion kokonaisuuden toteuttamisesta asiakkaan antamien tietojen perusteella.

Lopullinen hinta riippuu esityskokonaisuuden laajuudesta.

Pyydä tarjous: info@360finland.fi

fiFinnish