Google-palvelut

Google-palvelut

Mikäli yrityksellänne ei ole vielä Google My Business -tiliä, me voimme luoda sen puolestanne. Olemme Googlen sertifioimia valokuvaajia, mikä tarkoittaa, että meillä on pätevyys päivittää haluamianne tietoja yrityksenne Google-palveluihin. Vuosittain lataamiamme kuvia katsotaan yli 12 miljoonaa kertaa Googlen palveluissa.

Google My Business, tarjoaa kattavan ratkaisun yrityksenne materiaalien tarkasteluun ja päivitystarpeiden arviointiin. Voimme luoda tai päivittää Google My Business -palveluanne tarpeen mukaan. Lisäksi käymme yhdessä yrittäjän edustajan kanssa läpi kuvat, videot, 360-panoraamat ja muut mediatarpeet.

Kuvatut materiaalit voidaan julkaista Google-palveluiden lisäksi myös asiakkaan omilla verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla ja muissa halutuissa palveluissa.

Tarjoamme mahdollisuuden kuvata ja rakentaa sisäänpääsyn suoraan yrityksenne sisälle Google Street View -näkymästä.

Jos Googlen kuvausauto ei ole kuvannut yrityksenne läheisyydessä, voimme kuvata haluamanne reitit ja lisätä ne Googlen palveluihin.

Jos haluatte esitellä esimerkiksi maastopyörä-, moottorikelkka- tai muita reittejä Googlen palveluissa, voimme hoitaa niiden kuvaamisen, luomisen ja lisäämisen Google Street View -palveluun puolestanne.

Lisäksi voimme lisätä ja päivittää jo kuvatut kuvat, videot tai 360-panoraamat yrityksenne Google-palveluihin.

Hinnat alkaen 0 €

Googlen palvelut ovat maksuttomia, joten emme veloita asiakkailtamme lisätessämme tekemiämme kuvia, videoita tai muita medioita asiakkaan Google My Business -palveluun. Ainoastaan sisältöjen kuvaaminen ja tuottaminen on maksullista.

Jos yrityksellänne on muiden tuottajien tekemiä kuvia, videoita, 360-panoraamoja tai muuta materiaalia, jotka haluatte lisätä yrityksenne Google My Business -palveluun, teemme muokkauksia tuntiperusteisella hinnoittelulla.

MIKSI NÄKYVYYS GOOGLEN PALVELUISSA ON TÄRKEÄÄ!

  • nykyään 44% yritysten etsimisestä tapahtuu Googlen karttasovelluksen kautta.
  • 41% näistä hakutuloksista johtaa klikkauksiin, kun yrityksestä on saatavilla 360-kuvia.
  • yritysten sivuja, joista on julkaistu 360-esityksiä, klikataan hakutuloksissa yli kaksi kertaa enemmän kuin muita hakutuloksia.

Pyydä tarjous