Yritys

Toteutamme ammattitaidolla räätälöidyt virtuaaliesitykset vastaamaan asiakkaidemme ainutlaatuisia tarpeita. Laadusta emme tingi - työskentelytapamme on kerännyt kansainvälistä tunnustusta, ja asiakkaidemme täysi tyytyväisyys on meille suuri ylpeydenaihe.

360Finland Oy on vuonna 2019 perustettu yritys, mutta juuremme ulottuvat jo vuosituhannen vaihteeseen asti. Yrittäjämme Rami Saarikorpi on toiminut 360-alaan erikoistuneena ammattilaisena jo 90-luvulta lähtien. Hän on ollut mukana perustamassa useita menestyksekkäitä yrityksiä alalla ja vaikuttanut sen kehitykseen monin eri tavoin. Rami on kirjoittanut lukuisia artikkeleita aiheesta ja osallistunut alan kirjallisuuden tuottamiseen. Hän on myös kouluttanut useita nykyisin alalla toimivia valokuvaajia ja antanut arvokasta konsultointiapua eri mediayrityksille 360-sisältöjen hyödyntämisessä, kuvaamisessa ja kokonaisvaltaisessa luomisessa.

ARVOMME

Tavoitteenamme on olla alamme monipuolisin, arvostetuin ja luotettavin yhteistyökumppani sekä tänään että tulevaisuudessa. Pidämme kiinni pitkästä kokemuksestamme ja ammattitaidostamme, jotta voimme taata työmme laadun vastaavan alamme korkeimpia vaatimuksia. Sitoudumme jatkuvasti kehittämään osaamistamme, päivittämään käyttämämme laitteet ja ohjelmistot sekä pysymään eturintamassa virtuaalisten kokonaisuuksien toteuttamisessa. Pyrimme aina olemaan edelläkävijöitä alallamme.

Asiakkaan tarpeet ovat meille aina ensisijaisen tärkeitä, ja lähestymme jokaista asiakastilannetta yksilöllisesti. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen tilanteeseen ainutlaatuinen ratkaisu, joka ylittää asiakkaan odotukset.