16.04.2024

3D-malleja kokonaisuus

360Finlandin toteuttamia 3D-malleja

2019 kävimme kuvaamassa Tuunaansaaren luolastosta (entinen Retret) 3D-mallin. Tuon mallin julkaisulupa tuli vasta nyt, joten päätimme tehdä samalla yhden isomman kokonaisuuden mistä voi tutustua osaan tekemistämme 3D-kokonaisuuksista.

Tässä esityksessä ei ole kaikki tekemämme kokonaisuudet, koska osa on esimerkiksi asuntokuvauksia ja niiden elinkaari on suhteellisen lyhyt. Myös iso osa tekemistämme kokonaisuuksista tehdään teollisuuteen, tapahtumille ja muille toimijoille, missä malleja käytetään sisäisessä markkinoinnissa, suunnittelussa ja muussa ei julkisessa käyttötarkoituksessa.

Esityksen kautta voit tutustua moniin eri paikkoihin, esimerkiksi Outokummun vanhaan kaivoskokonaisuuteen tai Joensuun pääkirjastoon. Esityksestä löytyy myös Pyhän Nikolaoksen kirkko, tätä mallia käytetään opetustarkoituksissa monissa kouluissa.

Esitystä voi halutessaan jakaa. Alla oleva kokonaisuus toimii vain tältä sivulta, mutta jos haluat laittaa esitystä someen tai muualle, niin se onnistuu tämän linkin kautta: https://360panorama.fi/360FINLAND3DMODELS/

Media