Digitaalinen kaksonen (Digital Twin)

Digitaalinen kaksonen (Digital Twin)

Tehokas digitaalinen kaksonen rakennuksesta/tehtaasta – virtaviivaista toimintaa.

Mikä on digitaalinen kaksonen? (digital twin) (3D SHOWROOM)
 

Alun perin digitaalisella kaksosella tarkoitettiin jonkun fyysisen tuotteen digitaalista mallia, minkä avulla voitiin simuloida ja testata fyysisen laitteen toimintaa.

Sittemmin digitaalinen kaksonen (digital twin) termin käsitys on muotoutunut käsittämään laajempia kokonaisuuksia ja monimuotoisempia sisältöjä. Nykyään voidaan rakentaa digitaalinen kaksonen esimerkiksi tehtaasta tai vaikka kokonaisesta kaupungista ja simuloida sen toimintaa halutuilla parametreillä ja muuttujilla.

***

Me 360Finlandilla olemme erikoistuneet digitaalisien kaksosten visuaalimalleihin, opetuksellisiin sisältömalleihin sekä työturvallisuus kokonaisuuksiin.

Visuaalimalleja toimitamme myös muille digitaalisia kaksosia rakentaville yrityksille. Näin tarjoamme heille visuaalisesti tarkkaa ja mittakaavassa olevaa sisältöä, minkä sisälle he rakentavat digitaalisia kaksosia.

Opetukselliset digitaaliset kaksoset sisältävät usein paljon videoita, kuvia, pdf-esityksiä, kysymyslomakkeita ja muita opetukseen käytettävää materiaalia. Rakentamiemme mallien avulla voidaan esimerkiksi opettaa uusia työntekijöitä tai perehdyttää vanhoja työntekijöitä uusiin tehtäviin.

Digitaalinen kaksonen työturvallisuudessa. Tällaisia malleja rakennetaan usein isoille tehdasalueille, laajalle alueelle levinneille yrityskokonaisuuksille tai isoille kokonaisuuksille joiden hahmottaminen ilman virtuaalimallia on hankalaa tai mahdotonta. 

Yritykset esittelevät mielellään tilojaan ja toimintaansa asiakkailleen ja erilaisille sidosryhmille.

Tällä hetkellä yritysvierailut ja esittelyt ovat, alasta riippumatta, valtaosin tauolla tai rajoitettuja.

Olemme ratkaisseet lukuisien yrityksien esittelyongelmat rakentamalla juuri heidän tiloihinsa ja tarpeisiinsa sopivan virtuaalikokonaisuuden tai digitaalisen kaksosen.

Media

Pyydä tarjous