Matterport kuvaus

Matterport kuvaus

Maaginen Matterport: Virtuaalitodellisuus tehtaille, yrityksille ja asuntomyyntiin.

Kokonaisvaltainen Matterport-kokemus – Vie asiakkaasi paikan päälle näyttävämmin ja tarkemmin!

Matterport-kokonaisuudet tarjoavat uskomattoman mahdollisuuden viedä katsoja suoraan kohteen ytimeen. Tutustu kohdetta mistä kulmasta tahansa ja paneudu yksityiskohtiin. Matterport-esitysten avulla asiakkaasi voivat suunnitella häävalmisteluja, kokousmuotoja tai tehdä muita suunnitelmia vaivattomasti etänä, ilman tarvetta paikan päälle matkustamiseen.

Matterport-kuvauksella saavutat huomattavan markkinointi- ja myyntiedun. Se on yksi maailman nopeimmin kasvavista median kuvaus- ja esitysmuodoista. Rakennusprojektien ja myytävien asuntokohteiden esittelyssä Matterport-järjestelmää käytetään laajalti, ja tästä on monia hyviä syitä. Kamera on helppo ja nopea käyttää, ja saat valmiin lopputuloksen muutamassa tunnissa kuvauksen jälkeen. Jopa 200 neliömetrin omakotitalon kuvaaminen vie kokeneelta kuvaajalta alle tunnin.

Matterport-kokonaisuuksia voidaan hyödyntää myös osana 360-panoraamakokonaisuuksia. Upota Matterport 3D-mallit esimerkiksi upeisiin ilmakuviin, jolloin katsojalla on pääsy tutustua ilmakuvassa näkyviin rakennuksiin tai muihin kiinnostaviin kohteisiin. Tässä esimerkiksi Outokummun vanhan kaivoksen elävöitys Matterportin avulla!

On tärkeää huomata, että Matterport ei sovellu kaikkiin kuvauskohteisiin. Ota yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä juuri teidän kohteenne tilanteen.

Tutustu alla oleviin esimerkkeihin aiemmista toteutuksistamme ja innostu Matterportin potentiaalista!

Media

Pyydä tarjous